musicdivine-logo-copyright yvonne liew-on
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Eurovision
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Music
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Fairytale
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
I AM
MUSIC    DIVINE
&
DIVINE    COACHING

Yvonne Liew-On

Songwriter
&
Filmcomposer
&
MotivatorWie kent “De Meesters van het verre Oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als maar mogelijk is. Na aankoop voor 4,99 euro ontvang je een digitaal pakket dat bestaat uit een eBook met affirmaties uit dit meersterlijk werk en een luisterboek met de gesproken affirmaties. De meditatieve teksten openen de energiecentra en helpen je een diepe toestand van rust te bereiken.

Who hasn't heard of the 'Masters of the Far East'? The affirmations in this book are as close to Divine Truth as possible. After your payment of 4,99 euro you will receive a digital set including an eBook with affirmations from this masterpiece and an audioBook with the affirmation spoken (only in dutch). The meditative text will open your energycenter and help you to attain a deep state of tranquility.

Koop het pakket pas nadat je een stukje (1 min34) van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre Oosten" hebt beluisterd.
Weet je niet of het iets voor jou is? Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!

De Motivator Cursus : een praktische methode om bewust te gaan onderzoeken wat je levensdoelen zijn en hoe ze te verwerkelijken zijn, in combinatie met een interessante zelfhelings techniek en afgerond met het leren concreet manifesteren van je allerkleinste tot je allergrootste verlangens en dromen.


Een paar ervaringen:

JONATHAN :

Yvonne was een motiverende motivator die mij heeft helpen veranderen op een positieve manier. Normaal gesproken heb ik een gruwelijke hekel aan dingen regelen, maar met Yvonne als theatrale suikertante achter m'n broek was het een stuk simpeler.


WIM :

- Als 80-jarige man heb ik veel baat gehad bij de Motivatorcursus
- Vele jaren voordat ik aan deze cursus deel nam, had ik last van slapeloze nachten en overspannenheid
- Ik kan nu weer beter slapen en ik ben van mijn overspannenheid genezen


DANIËL

Ik heb De Motivator als een zeer plezierige cursus ervaren waarbij ik heldere doelen voor mezelf heb kunnen formuleren. Yvonne is een ontzettend positief en aanstekelijk persoon die het beste in je naar boven haalt. De cursus heeft me onder andere geleerd waar mijn dromen en ambities liggen en hoe ik deze kon realiseren. Waar ik voor de cursus veel twijfels had of ik hier wel toe in staat was, leerde de cursus dat ik ontzettend veel kracht in me heb, talent en een netwerk. Met deze kennis en het vertrouwen in mijn eigen kunnen kan ik aan de slag om een geslaagd filmmaker en verhalenverteller te worden.

Ik heb in het tweede deel van de cursus via meditatie oefeningen afstand kunnen doen van mijn bindingsangst. Wonder boven wonder voelde ik me daarna een stuk meer geneigd om verbinding met mijn omgeving aan te gaan. Ik merk dat ik familie relaties met meer gemak en onafhankelijkheid benader, en me ook minder beperkt of gebonden voel door projecten die ik aanga: daar wijd ik me met plezier aan toe, omdat ik heb leren selecteren en nu vooral doe wat me echt blij maakt.

Voor de cursus had ik enige scepsis of de cursus wel zou werken, maar Yvonne’s aanpak is heel professioneel, geduldig en begripvol en ook de vraagstelling is goed ontwikkeld. Yvonne is een waanzinnige docent die feilloos door heeft wanneer je in een oud denkpatroon vervalt. De Motivator heeft me een frisse blik gegeven waarmee ik de wereld aan kan.
Dankjewel YvonneHonorarium : 500 euro excl. BTW per 3-delige privé-cursus (605 euro incl.)

Bedrijfsworkshop : 10% korting per deelnemer

Honorarium 450 euro pp excl. BTW (544,50 euro incl.)


The Motivator Course : a practical method to consciously investigate what your lifegoals are and how to manifest them, combined with some interesting selfhealing techniques and rounded off with learning to manifest exactly your smallest and greatest aspirations and dreams.
Fee : 500 euro excl. VAT per three-way private course (605 euro incl.)

Businessworkshop : 10% discount per participant.

Fee 450 euro per participant excl. VAT (544,50 euro incl.)musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Spirit
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Calendars
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Blog
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
Connectauteursrecht van alle beeldmateriaal & audio op deze website: Yvonne Liew-On

copyright of all images & audio material on this website: Yvonne Liew-On