musicdivine-logo-copyright yvonne liew-on
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
EUROVISION
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
MUSIC
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
BLOEDKORAAL
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
I AM


MUSIC    DIVINE

Yvonne Liew-On
Songwriter
&
Filmcomposer
Op mijn oude Blog yvonne.musicdivine.eu kun je lezen over eerdere ontwikkelingen.


Zaterdag 2 November 2019 beginnen de repetities voor het door mij geschreven theaterstuk "Love me Tinder" Nu nog een comedy van 15 minuten met drie van mijn zelf geschreven liedjes die mijn collegaatje zal zingen terwijl ik haar achter de piano begeleid. We gaan het in 2020 uitvoeren bij het Open BAC van Ben Lansink in het Betty Asfalt Theater aan de Nieuwezijds Voorburgwal te Amsterdam Centrum. Ik zal proberen de ontwikkelingen op deze nieuwspagina bij te houden, ook al is het lastig. Maar ik doe m'n best!


==========================================================================


Op zaterdag 26 oktober 2019 heb ik mijn inzending "BROKEN" voor het Eurovisie Songfestival 2020 te Rotterdam voltooid. Eind van het jaar wordt uit alle inzendingen het lied dat Nederland gaat inzenden geselecteerd. Wie de zanger(es) gaat worden, beslist de AVROTROS. Ik heb wel het Metropole Orkest eventueel bereid gevonden om een arrangement erbij te maken als mijn lied gekozen wordt. OMG dat zou 'a dream come true' zijn! Ik bid dan ook de sterren van de hemel! Een hele spannende periode dus, zowel voor mij als voor iedereen die iets heeft ingezonden! Ik houd iedereen op de hoogte...


=========================================================================


Zaterdag 28 september 2019 was de grote dag, van 16:00 tot 18:00 uur hield ik mijn boekpresentatie bij Boekhandel Scheltema aan het Rokin 9 in hartje Amsterdam. Alles verliep fantastisch!


Hier sta ik op het podium op de tweede etage om iedereen te verwelkomen.Mijn jeugdvriend en MC Eric Dikkers interviewde mij en mijn drie fabuleuze artiesten met veel humor. Love you so much!

Comédienne Lucinda Sedoc opende mijn theaterprogramma met een grandioze comedy-show. Iedereen genoot met volle teugen!


Stadsdichter Gershwin Bonevacia bracht enkele van zijn prachtige gedichten ten gehore. We luisterden ademloos...Cabaretière Merel Moistra (hier met MC Eric Dikkers) vermaakte ons met haar muziek en komische teksten. Haar slotlied was het klapstuk!

Hier staat Merel Moistra na te praten met Hans Verhoeven, de stoerste gayrechtenactivist die ik ken, en organisator van de Gay Pride én eigenaar van Gays and Gadgets aan de Spuistraat 44 te Amsterdam-Centrum. De allereerste winkel waar een stapeltje exemplaren van mijn boek te koop ligt. Ik ben hem zo dankbaar. TOPgozer!

===========================================================================


Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebook    

If you like this page, please LIKE it on facebook


musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
SPIRIT
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
CALENDARS
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
NIEUWS
musicdivine-roos-copyright yvonne liew-on
CONNECT


KvK nummer: 67570976
BTW nummer: NL001767791B88
auteursrecht van alle beeldmateriaal & audio op deze website: Yvonne Liew-On

copyright of all images & audio material on this website: Yvonne Liew-On